Sidor

måndag 3 november 2014

Ingrid Carlqvist i topp!

Tjabba tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen. Jag är den verbalt pungsparkande kisen från Sveriges vackraste by som inte räds att bildligt talat sparka fascistsvinen på nötterna eller att ge mig i slang med rassesvinen från SD, SvP eller andra tokstollepartier på den extremistiska högerkanten.

Och då jag säger vad jag alltid tycker utan att skämmas för det så har jag nu gjort en rankinglista, med morsans hjälp naturligtvis, på Sveriges mest tio vidrigaste rasister, homofober, islamofober o fascister.


Något som inte var det lättaste att göra, då dessa vidriga individer från början redan på egen hand tycks inbördes tävla om vem som är den vidrigaste rasisten, homofoben, islamofoben o fascisten.


Nåja, om de vill trigga sig själva till nya "stordåd" på den rasistiska himlen för att hamna i fascisternas definition av Valhall, (helvetet) så må det väl vara upp till dem.


Här är i alla fall min, Frasses, och min morsas rankinglista på Sveriges tio vidrigaste rasister, med en liten motivering till varför vi just anser att dessa urtidsdjur är just Sveriges värsta, vidrigaste och för demokratin och mänskligheten farligaste rasisterna i Sverige.

  
1.    Ingrid Carlqvist. Islamofob chefredaktör.


Carlqvist är chefredaktör för den främlingsfientliga, rasistiska och klart islamofobt överexalterade sajten Dispatch International. Hon till och med landsflyktade till Danmark då hon, helt på eget bevåg, ansåg sig förföljd av mörka krafter i Sverige. Det vill säga 97 procent av Sveriges befolkning. Alltså de som inte röstade på SD. Att Carlqvist dessutom, enligt sig själv, anser sig vara Sveriges enda, största och sanningssägande journalist som beträtt denna jord, och anser att alla andra journalister utom henne själv enbart är politiskt korrekta stollar som inte begriper något, alltså fattar att Sverige är utsatt för en islamsk komplott där muslimerna avser att skära halsen av alla otrogna, gör att hon därmed ohotat lägger beslag på första platsen som Sveriges största rasist, även om hon nu från Danmark sprider sina rasistiska åsikter.
 
 2.    Björn Söder. SD. Legitimerad gaphals.

Sveriges tyvärr första och förhoppningsvis siste legitimerade rasist och gaphals på posten som riksdagens andre vice talman där han nu kan föra upp sina rasistiska åsikter på en helt annan nivå och där han återigen kan få chansen att köra sin gamla käpphäst att de som inte är med oss/SD är emot oss/SD och är Sverigefientliga. Och dessutom får tyvärr Söder en helt annan dignitet på att sprida sina rasistiska, homofoba och islamofoba åsikter nu när han blivit andre vice talman. Dock så är naturligtvis detta en skam för Sverige av megaformat att en fascist tillåtits få en sådan post i Sveriges riksdag. Och med tanke på Björn Söders tidigare rasistiska, islamofoba och homofoba uttalanden i tid och otid så är en andra plats som Sveriges värsta rasist som klippt och skuren för honom. För hur det än är så når inte Söder upp till första platsen. Den innehavs helt ohotat av drottningen av islamofobi o rasism Ingrid Carlqvist vad än Söder anser om detta.

 


3.    Mats Dagerlind. Rasistisk chefredaktör.

Att hat- och rasistsajten Avpixlats chefredaktör Mats Dagerlind lägger beslag på tredje platsen som Sveriges värsta rasist är inte så märkligt. För i ständig limbo mellan att göra rasistiska utspel och att ta på sig offerkoftan så fort hans eller hans Avpixlats rasistiska utspel ifrågasätts så finns det ingen annan som gör det så bra som just Mats Dagerlind. Att ta på sig offerkoftan naturligtvis. Och att dessutom få chansen att i Avpixlat med sina otroligt långa uttömmande, förlåt, innehållslösa artiklar skina i glansen som SD-pöbelns favoritredaktör borde väl göra Dagerlind stolt över att inta en tredje plats som Sveriges värsta rasist. Eller?
  
 

4.    Thoralf Alfsson. SD. F.d. riksdagsman.

Thoralf Alfsson, mannen, myten, legenden? Njae... Knappast. Snarare, rasisten, osanningen, föredettingen. Föra att Alfsson är en rasistisk föredetting står ju nu utom all tvivel. När till och med hans rasistiska, islamofoba och homofoba utspel på sin blogg gjorde att partiledningen hos SD tyckte att det blev för mycket verbalt nonsens från honom och därmed beslöt sig för att inte nominera Alfsson till ytterligare en riksdagsperiod så säger ju detta lite om hur illa Alfsson egentligen uttryckte sig. Alfsson får därmed numer sprida sina rasistiska åsikter på det lokala planet. Och det gör han så bra att en hedrande fjärde plats som en av Sveriges värsta rasister var som vikt för honom. Grattis Alfsson.
      
 

5.    Tommy Hansson. SD. Storrökande alkoholintagare.

Om vi nu skall ta upp en av alla dessa rättshavererade och missnöjda med allt svenskar som dessutom är SD-politiker så var inte valet av Södertäljes alldeles egen husrasist Tommy Hansson så svårt. För den störrökande och allt för glad i spritdrycker, har han själv sagt på Twitter, Tommy Hansson har med sina verbala förmågor att ge uttryck för sina rasistiska åsikter, framför allt på sin blogg, lyckats med att lägga beslag på femte platsen. Bra gjort.
  
 6.    Stefan Jacobsson. SvP. Nazist.

Att en helyllenazist som Svenskarnas partis Stefan Jacobsson inte hamnar längre upp på listan som en av Sveriges tio vidrigaste rasister beror enbart på att efter valet så har liksom luften helt gått ur dessa nazister. Man trodde att man helt på egen hand skulle få in många representanter i Sveriges kommuner. Detta fick man ju inte, då intresset för ett rent nazipart av förståeliga skäl var tämligen lamt . Att ändå SvP lyckades att få in representanter i några kommuner berodde helt och hållet på att SvP:s broderparti SD körde med öppna listor i kommunalvalet vilket gjorde att nazister kom in på SD:s platser. Undrar om SvP tackat SD för denna gentjänst?
 
 

7.    Kent Ekeroth. SD. Avpixlatsponsor.

Järnrörsregissören och den obotligt rasistiske romantikern Kent Ekeroth har ju visst välkomnats in i partiets finrum igen efter en tids mindre, enbart för gallerierna synlig isolering i SD:s nolltolerans mot rasisms namn. Det har varit ganska tyst om denne Ekeroth på sista tiden. Förmodligen därför att han diskret i bakgrunden har fullt upp med att sköta ruljansen på sin skapelse, hat- och rasistsajten Avpixlat. Man kan utan tvekan säga att Ekeroth är puppetmaster för Mats Dagerlind och är den som drar i tåtarna och säger åt Dagerlind vad denna ska skriva för rasistisk rappakalja eller inte i Avpixlat. Smart drag av Ekeroth dock. Nu behöver han bara skylla på Dagerlind om Avpixlat skulle åtalas för hets mot folkgrupp eller gå helt åt pipsvängen. Det vill säga läggas ned. Vilket i sig vore en välgärning inte enbart mot alla de invandrare, flyktingar, journalister och politiska motståndare mot SD som dagligen utsätts för Avpixlats hets och rasism. Och sådant taskspel mot Dagerlind som Ekeroth nu genomför gör att han enbart hamnar på en sjundeplats som Sveriges värsta rasist. U.P. A är numer Ekeroths devis. Fast fan vet om det inte alltid varit så.
    
 

8.    Linus Bylund. SD. Twitterneurotiker på heltid.

Vill ni läsa totalt meningslösa och av rappakalja fyllda Twitter som dessutom ständigt på ett nedlåtande sätt kommenterar andra människor, ja då ska ni läsa vad rasisten och riksdagsmannen Linus Bylund skriver på sin Twitter. Att på detta sätt ge utlopp för sina undertryckta neuroser kan aldrig vara bra för den egna hälsan i längden, för att inte tala om hälsan för dem som utsätts för Bylunds verbala rasistiska vrede. Nåja, att Bylund inte hamnar högre upp på den rasistiska skalan är att han dock lugnat ned sig lite. Förr brukade han ju våld mot tjänstemän/poliser genom att försöka vrida tummen ur led på dem efter att han besökt porrvideobutiker.

 

9.    Kamil Ryba. Polsk islamofob.

Den äggkastande och knivhotande islamofoben och polske rasisten Kamil Ryba som uppenbarligen mer sett insidan på svenska fängelser än andra rasister av hans kategori är en i sanning en högst udda figur på den högerextremistiska skalan. Att hota journalister och andra som inte delar hans morbida syner borde ju egentligen rendera honom en högre plats på rasismens skala, men då han förmodligen inte är riktigt vid sina sinnens fulla bruk så ska vi naturligtvis inte döma honom för hårt. För i Rybas fall är det ju ganska solklart att den grabbens liv och leverne klart inspirerats av sin protektionist och mentor Ingrid Carlqvist. Så tyvärr Ryba. Du är inte värd mer än näst sista platsen som Sveriges värsta och vidrigaste rasist hur mycket du än själv tycker att du är värd.
   
 
10.    Gustav Kasselstrand. Juvenilfascist.

Att juvenilfascisten och tillika SDU-ledaren Gustav Kasselstrand inte lyckas komma längre upp på rasismens himlahöjder har en mycket enkel förklaring. Han är inte torr bakom öronen än. Även om hans SDU i sitt så kallade punktprogram har inskrivet att man temporärt vill avskaffa demokratin för att sedan införa den igen under SD-kontrollerade former och skapa en polisstat där ett polisgendarmeri á la SS-style håller ordning på gator och torg så förtjänar inte Kasselstrand att hamna i topp. Blöjfascister ska hållas kort!

 Ja där hade ni min, Frasses, och min morsas lilla lista på Sveriges vidrigaste rasister. Och om nu någon av ovanstående figurer själva känner sig missnöjda med vilken plats de erhöll så kommentera gärna detta på denna blogg och förklara gärna varför just ni borde anses som den vidrigaste och värsta rasisten i Sverige idag. Jag menar eftersom ni som är experter på just främlingsfientlighet, rasism, islamofobi och homofobi så borde ni ju kanske ha en bättre förklaring.

Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen med morsa.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar