Sidor

onsdag 30 juli 2014

Frasse i Bagarmossen om SDU:s video: ”Playboybimbos eller!?”

Tjabba, tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen.

Alltså vad fan, såg den där SDU filmen igår och innan jag verkligen fattat att det var en kampanjfilm för att locka fjortisar till SDU så trodde jag att det var Hugh Hefners Playboybimbos som visades upp.


Man kan fråga sig varför SDU alltid har halvnakna blonda o blåögda brudar med stora pattar som håller på att trilla ur urringningen i sina kampanjfilmer?


Vet i fan vad dom ständigt pubertetskåta bröst och rumpfixerade småfascisterna i SDU ledningen med homohatande Kasselstrand i spetsen vill ha sagt med den här videon annat än att försöka befästa stereotypa könsbilder på hur kvinnor ska se ut.


Det enda SDU med den här jävla B-videon förmedlar är ju egentligen bara machokulturens syn på kvinnan där denna enbart är ett jävla sexobjekt . Verkar mer som videon gjorts för att den mansdominerade SDU-ledningen på lördagskvällarna ska kunna sitta och smårunka ikapp.


SDU:s senaste video förmedlar inget budskap eller kommer att vara det självklara valet för unga svenska tjejer som Kasselstrand tycks tro. Videon är bara fylld av en massa klichéfyllda fraser.


Unga svenska tjejer är allt för intelligenta för att gå på SDU:s så kallade budskap där de pratar om det svenska arvet och den svenska stoltheten som om de själva ska föda fram de perfekta svenska barnen för att föra det svenska arvet vidare. För i SDU-videon så exkluderar de ju faktiskt med sina påståenden unga tjejer från andra kulturer i bästa rasistanda. Inte så jävla förvånande då hela SD:s och SDU:s politik bygger på just främlingsfientlighet och rasism.


Säger som morsan gjorde när hon såg videon:


”Tror dom där pubertetsynglen som styr SDU att unga tjejer är hur dumma i huvudet som helst? Tjejer röstar inte med snippan utan med hjärnan o hjärtat. Den här videon är ju sämre än den sämsta tampongreklam.”


Klok morsa man har.


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen… med morsa. Bajen for ever!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar